hu

23. forduló: Szent Imre DSE - Nőtincs SE

Felnőttjeinkkel nem túl jó előjelekkel várhattuk a Nőtincs elleni mérkőzést. Vendégeink a legutóbbi hat fordulóban 22 gólt szerezve öt győzelemmel és egy döntetlennel érkeztek hozzánk. Mi az előző hat meccsünkön 35 gólt kaptunk, és sajnos valamennyit elveszítettük. Ennek ellenére borult a papírforma. Csapatunkkal hősiesen küzdöttünk, végig tartottuk a lépést a jó erőkből álló, mezőnyben - ebben az osztályban - kimagaslóan futballozó Nőtinccsel szemben. Sőt a 2. félidőben kapussal szemben, több esetben is megszerezhettük volna a győztes gólt. Összességében úgy érezzük, hogy igazságos döntetlent húzhattunk be.

Fiataljainkkal sajnos nem sikerült pontot szereznünk. Végig egyenlő erők küzdelmét hozta a találkozó, melyből a vendégeink a mérkőzés vége felé szerzett kettő góljukkal elvitték tőlünk a három pontot.

Felnőtt: Szent Imre DSE - Nőtincs 1-1 (1-1)

Vezette: Szász K. (Bangó R., Szemesi Zs.)

Szent Imre DSE: Oláh R. - Antal L. (Kalmár, 79.), Lőrik, Cseman, Ódor - Szekeres, Molnár J., Szenográdi, Pifka - Csábi, Mahót (Rados, 89.). Játékos-edző: Riczi Egon.

Nőtincs: Kiss D. - Kőrös (Schwarcz, 80.), Verner, Keresztes, Sirkó - Makkai, Birszki, Tamis, Matyóka (Hriagyel, 65.) - Szunter, Hugyecz. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Sárga lap: Oláh R., ill. Tamis

Gól: Ódor Dániel (27.), ill. Szunter (5.)

Jók: az egész csapat, ill. senki

Riczi Egon: - A csapat jó teljesítményt nyújtott, egy erősebb ellenféllel szemben végre sikerült helytállni.

Cseresznyik Sándor: - Nem ezt vártam a találkozótól, kicsit csalódott vagyok, de azért a játékosokon is látszott, hogy megviselte a csapatot ez az eredmény. Az első félidei játékunkkal különösebben nem volt gond, megvoltak a helyzeteink, amik sajnos kimaradtak, ez azért annyira nem volt jó. A második félidő viszont nagyon nagy csalódás volt, nem úgy sikerült, ahogy kellett volna. Idegesek voltunk, kapkodtunk, mentünk az eredmény után, ez látszott a srácokon. Fejben sem éreztem úgy, hogy ott lett volna a társaság, nem úgy készültünk, ahogy kellett volna. Nem örülök neki, hogy ez így alakult, de el kell fogadnunk, ilyen a labdarúgás. Át kell beszélnünk, mi történt. Ezen mindenképpen változtatnunk kell a jövőben, remélem, sikerülni is fog, ha pedig ezt megoldjuk, nem lesz gondunk. Bízom a csapatban, bízom benne, vissza tudunk térni a régi kerékvágásba, amire nagy szükségünk lesz, ha belegondolok, milyen mérkőzésünk lesz hétvégén.

MLSZ adatbank - a felnőtt mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linken elérhető:

A nogradifutball.hu - 23. forduló eredményei, edzői nyilatkozatai az alábbi linken elérhetőek:

U/19: Szent Imre DSE - Nőtincs SE 0-2 (0-0)

MLSZ adatbank - az U/19 mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linken elérhető:

A nógrádifutball.hu 23. forduló beharangozója az alábbi linken elérhető: