hu

21. forduló: Szent Imre DSE - Nógrádsáp

Szent Imre DSE-Nógrádsáp 2-6 (2-3)

Vezette: Kiss T. (Bangó R.)

Szent Imre DSE: Oláh R. (Rados, 46.) - Bilák (Pifka, 68.), Antal L., Cseman, Ódor - Mahót, Lőrik, Molnár, Szekeres - Szenográdi, Szabó G. (Kalmár, 73.). Játékos-edző: Riczi Egon.

Nógrádsáp: Paróczi - Kárpáti, Csapó, Gali (Hámori M., 70.), Moravetz - Jávor, Váró, ifj. Jele (Szilfai, 73.), Ocztos (Havjár Z., 73.) - Terman E. (Hrkaj, 68.), Terman R. (Havjár F., 80.). Vezetőedző: id. Jele Tibor.

Gól: Szenográdi (17.), Mahót (25.), ill. ifj. Jele (13.), Moravetz (37.), Terman R. (40., 67.), Jávor (63., 72.)

Jók: senki, ill. Jávor (a mezőny legjobbja), Terman R., Moravetz

Riczi Egon: - Az első félidő változatos, kiegyenlített játékot hozott, egyenlő erők küzdelmét láthattuk. Null-egyről sikerült fordítani kettő-egyre, de két jól eltalált lövéssel a vendégek visszaszerezték a vezetést. A második játékrészben nem tudtuk átvenni a kezdeményezést. Csapatunk szemmel láthatóan fizikailag és "fejben" is elfáradt, így magabiztos vendéggyőzelem született.

id. Jele Tibor: - A szombati nap egy rémálom volt. Indulás előtt hallottam, volt játékosom, Nándori Feri (45 éves volt) meghalt. Azt hiszem, ez a hír nem csak engem, hanem Bercel egész lakosságát megrendítette. Csupa szív, lelkes, technikás játékos volt, kettő óvodáskorú kislányt hagyott maga mögött. Tudom, hogy az égi csapatban már játszik! A másik rossz hír a mérkőzés után érkezett, játékosomnak, Gali Tamásnak a nagypapája halt meg. Őszinte részvétem! A meccsre nem is tudtam koncentrálni, mert egész végig csak ez járt a fejemben, sajnálom a gyereket, mert szerettem őt. A találkozóról annyit, hogy színtelen-szagtalan játék volt, de azért két megoldást láthattunk: Terman Ricsi és Moravetz Attila (alias Kicsi) találata, mindkettőt Puskás-díjra lehetne nevezni. A bíróról csak annyit, már mondtuk neki, hogy nem kell neki 'sápi meccset vezetni! Megmondom őszintén, nem akarom őt ezzel megbántani, de ha még egyszer nekünk küldik őt, én inkább kifizetem neki oda-vissza mindenét, a bérével együtt, sőt, még befizetem Mikrobi iskolájába is, csak előtte szóljon nekem!

Nógrádifutball.hu - a forduló további eredményei, edzői nyilatkozatai az alábbi linken elérhetőek:

MLSZ adatbank - mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető:

U/19 Szent Imre DSE - Nógrádsáp 3-3 (2-1)

MLSZ adatbank - U-19 mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető: