hu

2. forduló: Patak SE - Szent Imre DSE

2017. augusztus 27. (vasárnap) 17:00 - Patak, Sportpálya

Patak - Szent Imre DSE 4-0 (2-0)

Vezette: Boda V. (Stark J., Tarlósi M.)

Patak: Pincze G. - Ánik (Simó, 46.), Paulicsek, Pincze D., Kürtössy - Oravecz, Várhegyi, Németh L., Varga F. (Fábián L., 61.) - Ujvári, Bogdány Zs. Vezetőedző: Bella Sándor.

Szent Imre DSE: Oláh R. - Riczi E., Bilák (Oláh R., 70.), Cseman, Antal R. - Szekeres, Szenográdi (Szűcs, 75.), Lőrik, Molnár J. - Kovács Á. (Antal L., 76.), Csábi (Gulyás, 80.). Játékos-edző: Riczi Egon.

Gól: Varga F. (2.), Bogdány (42., 85.), Pincze D. (62.)

Jók: Várhegyi, Németh L., Varga F., ill. az egész csapat

Bella Sándor: - Megérdemelt győzelmet arattunk a csoport újonca ellen hazai pályán. Nem csak a 'gyarmatiak kemény védekezésével kellett ma megküzdeni csapatomnak, hanem a fülledt meleggel és a tegnapi legénybúcsú "másnapjával" is! Mindezek tudatában, a látottak alapján elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Külön öröm, hogy sem gólt, sem lapokat nem kaptunk! A Szent Imre csapatának eredményes folytatást kívánok!

Riczi Egon: - Az első percekben befújt büntetőből korán hátrányba kerültünk. Labdabirtoklásban fölénk kerekedett az ellenfél, mégis volt két egyenlítési lehetőségünk, ami kimaradt. Erre a patakiak a szünet előtt egy perccel újabb góllal válaszoltak. A pihenőt követően a gyorsabb és kombinatívabb játékot nyújtó hazaiak végül magabiztos győzelmet arattak. A vereség ellenére úgy érzem, játékosainknak nincs szégyenkezni valója, fegyelmezetten játszottak, küzdöttek, de győzött a jobb csapat.

Adatbank.mlsz.hu - a felnőtt mérkőzésünk részletes jegyzőkönyve az alábbi lenkre kattintva elérhető:

U-19: Patak-Szent Imre DSE 4-0 (2-0)                                                            U-19 csapatunkkal sajnos második mérkőzésünkön sem sikerült pontot szereznünk, de a mérkőzés több fázisában is akadtak biztató jeleink. A négy bekapott gólból "kis" rutinnal több is elkerülhető lehetett volna. Kitartással, odafigyeléssel, a hibákat kijavítva, a biztató elemeket kiemelve a közeljövőben lesznek sikereink. Addig is a tanulás időszakában mindent meg kell tennünk!!!

Adatbank.mlsz.hu - az U-19 mérkőzésünk részletes jegyzőkönyve az alábbi lenkre kattintva elérhető:


Nógrádifuttball.hu / 2. forduló: Patak - Szent Imre DSE felnőtt mérkőzés előtti esélyleső:

Patak-Szent Imre DSE

Érdemi félnivaló nélkül jelölhetjük meg esélyesként a patakiakat a mögöttünk hagyott fordulót teljes mértékben eltérő végkifejletekkel abszolváló társaságok összeröffenésében, a nyitányon felvonultatott végkifejletek láttán nem igazán tudnánk elképzelni, hogy váratlanszerű feltámadással rukkolnának elő a persze ettől függetlenül nem leírható 'gyarmatiak. Az idegenbeli szép sikert bemutató hazaiak említett győzelme akkor ér igazán valamit, ha újra képesek lesznek zsebre tenni a pontokat, kellő odafigyeléssel pedig nem is okozhatna gondot számukra az előzetes várakozások realizálása. Az újonc Szent Imrésekre egyelőre fekete lóként tekinthetünk, még nem tudhatjuk, milyen erőt képviselhetnek majd a szezonban, a megye hármas bajnokként osztályt váltó csapat akár még pozitív meglepetésekre is képes lehet, éppen ezért nagy hiba volna a hazaiak részéről, ha lenéznék a csínytevés reményében készülő látogatókat.