hu

10. forduló: Nőtincs - Szent Imre DSE

Felnőttjeinkkel nagyszerűen szerepeltünk az esélyesebb, nagyszerű játékosokkal rendelkező Nőtincs ellen, és megszerezhettük a megye II. bajnokságban az első idegenbeli pontunkat.              U-19 éveseinkkel sajnos vereséget szenvedtünk a hasonló játékerőt képviselő hazai csapattól.

Felnőtt: Nőtincs - Szent Imre DSE (0-1) 2-2                         Vezette: Chikán P. (Szemesi Zs.)

Nőtincs: Kiss D. - Kurali, Nagy B., Verner (Schwarcz, 65.), Kardos - Kucsera, Makkai, Burai - Molnár M., Szunter, Matyóka. Vezetőedző: Cseresznyik Sándor.

Szent Imre DSE: Oláh R. - Bilák, Riczi E., Krajcsi, Lőrik - Gulyás (Riczi T., 88.), Ódor, Szenográdi, Szekeres - Szabó G., Csábi. Játékos-edző: Riczi Egon.

Sárga lap: Nagy B., ill. Lőrik

Gól: Schwarcz (77., 89.), ill. Gulyás (34.), Csábi (53.)

Jók: senki, ill. az egész csapat

Cseresznyik Sándor: - Nagyon nehéz erről a mérkőzésről bármi jót nyilatkozni. Úgy érzem, nem vettük elég komolyan ezt a meccset, legalább is kívülről nagyon úgy nézett ki, ami látszott is a játékunkon. Az első tizenöt percben még elfogadható teljesítményt nyújtottunk, megvoltak a helyzeteink, amik viszont sajnos szokásunkhoz híven kimaradtak. Úgy gondolom, az első félidő utolsó harminc perce már értékelhetetlen volt a részünkről, nagyon rosszul játszottunk, lassúak voltunk, rossz helyre mentek a passzok, sok hibával futballoztunk. A szünetben próbáltuk rendezni a dolgokat, de nem igazán sikerült, idegesen játszottunk a második játékrész elején. Aztán megpróbáltunk egy kis szerkezeti változás által átalakítani a csapatot, ami nagy vonalakban sikerült is, és az záró negyedórára kezdtük megtalálni saját magunkat, ami arra volt jó, hogy az ellenfél kétgólos vezetéséről döntetlenre tudtuk hozni a találkozót. A végén örülhettünk az egy pontnak.

Riczi Egon: - Végre idegenbeli mérkőzésünkre is eljött mindkét két csatárunk. A csapat maximálisan betartotta a mérkőzés előtt megbeszélteket, melynek ellenszerét a meccs hajrájáig a hazaiak nem találták. Fegyelmezett, elszánt csapatjátékunknak és remek egyéni teljesítményeknek köszönhetően szereztük meg a bajnok otthonában az egy pontot, mely három is lehetett volna, ha a végén az asszisztens jobban koncentrál.

MLSZ adatbank/Felnőtt Nőtincs - Szent Imre DSE mérkőzés részletes jegyzőkönyve elérhető:

Nógrádifutball.hu 10. forduló részletes eredményei edzői nyilatkozatai az alábbi linken elérhetőek:

U/19: Nőtincs - Szent Imre DSE (1-0) 3-0    

MLSZ adatbank/U-19 Nőtincs - Szent Imre DSE mérkőzés részletes jegyzőkönyve elérhető: