hu

12. forduló: Bercel - Szent Imre DSE

Mindkét együttesünkkel vereséget szenvedtünk Bercelen.                                                                      U/19 éveseinkkel - jobb helyzetkihasználással - akár a győzelmet is megszerezhettük volna, tartalékosan felálló felnőttjeinkkel pedig tisztesen helytálltunk.

FELNŐTT: Bercel - Szent Imre DSE 4-1 (2-0)

Vezette: Bangó R. (Babcsán Zs.)

Bercel: Jantos - Bercsényi, Kovács B., Lőrincz, Kiss T. - Bodor, Boér (Balogh, 85.), Hromada, Jakus - Vitányi, Hromada. Játékos-edző: Vitányi László.

Szent Imre DSE: Oláh R. - Kalmár, Riczi E., Cseman, Bilák - Antal L., Ódor, Lőrik (Rados G., 46.), Szekeres - Riczi T., Szabó G. Játékos-edző: Riczi Egon.

Sárga lap: Bercsényi

Gól: Menyhei (1., 54.), Vitányi (10., 77.), ill. Rados G. (84.)

Jók: Jakus, Bercsényi, Menyhei, Lőrincz, ill. Szabó G., Cseman, Rados G.

Vitányi László: - A bajnokság előtt szerettünk volna a téli szünetre pontelőnnyel menni. A szezon előrehaladtával módosítanom kellett a célunkon. Természetesen, jó lett volna a pontelőny, de reálisan is nézni kellett a helyzetünket. Néhány fordulóval ezelőtt már az volt a célom, hogy három pontnál nagyobb hátránnyal ne várjuk az ünnepeket, ezt sikerült teljesíteni. A soros derbink előtti pénteken még komolyan tárgyaltunk a klubon belül, hogy halasztást kérjünk, annyira elfogytunk. Végül is három ifikorúval, három fájdalomcsillapítóval pályára lépővel, és egy olyan sérülttel, akinek az ötödik percben kiújult a sérülése vállaltuk a meccset. Azt kértem a fiúktól, hogy helyezzünk nyomást az elején ellenfelünkre, igyekezzük gyorsan eldönteni a pontokat, ha van rá lehetőség. Szerencsére a pályára lépők maximálisan betartották a kérésemet, igazi labdarúgóként álltak hozzá a meccshez. Több gólhelyzetet is kihagytunk, kapufákat szereztünk, érvénytelenített gólt értünk el, így talán mondhatom, hogy megérdemeltük a három pontot. Igyekszünk magunkat összefoltozni az utolsó csatára is, aztán lesz néhány hónapunk helyrerázni a csapatot.

Riczi Egon: - A hazaiak tíz perc alatt két gólt szerezve eldöntötték a mérkőzést, majd a második félidőben megduplázták előnyüket, de a tartalékos összeállításban pályára lépő csapatunk becsületesen küzdött és a hajrában sikerült szépítenünk.

MLSZ adatbank/Felnőtt Bercel-Szent Imre DSE mérkőzés részletes jegyzőkönyve elérhető:

Nógrádifutball.hu 12. forduló részletes eredményei edzői nyilatkozatai az alábbi linken elérhetőek:

U/19: Bercel - Szent Imre DSE 3-1 (1-1)

Gólszerzőnk: Bilák Roland (8.percben)

MLSZ adatbank/U-19 Bercel-Szent Imre DSE mérkőzés részletes jegyzőkönyve elérhető: