hu

1. forduló: Szent Imre DSE - Őrhalom SE

2017. augusztus 19. (szombat) 17:00 - Loksi pálya

FELNŐTT: Szent Imre DSE-Őrhalom SE 0-2 (0-1)

Vezette: Makovinyi R. (Makovinyi Z.)

Szent Imre DSE: Oláh R. - Antal R., Cseman, Riczi E., Bilák - Antal L. (Oláh R., 73.), Lőrik, Szenográdi, Szekeres - Kovács Á., Csábi (Mészáros, 81.). Játékos-edző: Riczi Egon.

Őrhalom: Barna - Csábi, Hodászi, Rutai, Kertész (Virágh, 84.) - Boros, Számelcsik, Hegedűs Á. (Hegedűs M., 54.), Reznyik - Sinkovics K., Rónási. Edző: Baranyi Zsolt.

Sárga lap: Lőrik

Gól: Rónási (67.), Sinkovics K. (74.)

Jók: Oláh R., Lőrik, Antal R., Cseman, ill. Rutai, Számelcsik, Rónási, Sinkovics K.

Riczi Egon: - Az első félidőben kiegyenlített, küzdelmes játék zajlott, nem találtak egymáson fogást a csapatok. Mi rögzített szituációk utáni beívelésekkel, a vendégek átlövésekkel veszélyeztették a kapukat. Fordulást követően sem változott a játék képe, de a kivárásra játszó ellenfél egy szögletünket követő kontrából és egy jól helyezett szabadrúgásból elért két gólt, ezzel pedig megszerezte a három pontot.

Baranyi Zsolt: - Az előzetes beharangozónak megfelelően, nehéz mérkőzésre számítottam az újonc otthonában, ami be is igazolódott. Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, látszott a csapaton a meccshiány, valamint az idény kezdeti forma, majd a második félidő derekától megnyugodtunk, egy szélvészszerű kontránkat Rónási góllal fejezett be, majd pár perc múlva, Sinkovics remek szabadrúgásának köszönhetően már kettő-nullra vezettünk, az utolsó negyedóra pedig arról szólt, hogy behúzzuk a mérkőzést. Gratulálok a csapatomnak a taktikus, fegyelmezett játékához, az ellenfélnek további sok sikert kívánok a megyekettes bajnokságban.

Adatbank.mlsz.hu - a felnőtt mérkőzésünk részletes jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető:

U-19: Szent Imre DSE - Őrhalom SE 2-7 (0-2)

Adatbank.mlsz.hu - az U/19 mérkőzésünk részletes jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető: