hu

20. forduló: Szügy SE - Szent Imre DSE

Szügy-Szent Imre DSE 7-0 (4-0)

Vezette: Bangó R. (Makovinyi R., Chikán P.)

Szügy: Tresó - Tövis, Szilágyi, Kavas - Hugyecz, Keresztes, Czibulya (Benedek J., 75.), Streichovonetz (Jónás M., 46.) - Kakuja - Kovács A., Hodászi. (Szabó G., 66.). Vezetőedző: Koplányi Örs.

Szent Imre DSE: Oláh R. - Krajcsi, Bilák (Riczi T., 87.), Lőrik, Ódor - Márkus, Szabó G., Szekeres, Kovács Á. - Mahót (Rados, 46.), Csábi. Játékos-edző: Riczi Egon.

Sárga lap: Oláh R., Lőrik

Gól: Kovács A. (11., 33.), Hodászi (12.), Czibulya (23.), Hugyecz (73., 83.), Keresztes (85.)

Jók: Tövis, Keresztes, Hugyecz, Szilágyi, Hodászi, Kovács A., ill. senki

Koplányi Örs: - Jó időben, jó pályán, kellemes ellenféllel szemben, már a harmincadik percben négy-nullra vezettünk. Látva a csapat szánalmas teljesítményét, kicsit megijedtem, ezért a szomszéd falu előző heti példáját követve, félidőben bementem a múlt heti játékvezetőhöz, próbáltam hatni rá, hogy segítsen jobb eredményt elérni, gondolom, ez nagyban befolyásolta, hogy a második félidőben hét-nullás győzelmet arattunk. A mérkőzésről annyit, hogy az első félidőben, szépen járattuk a labdát, szép támadásokkal szereztünk gólt, a második félidőben kicsit tompán játszottunk, de így is szépségdíjas találatokat szereztünk Hugyecz Marci révén, és az újonc játékosunk is kipókhálózta a sarkot, csak annyit, hogy az első gólra is szoktak "hozni valamit", és most már Kolos is bemutatkozhatna. További sok sikert a Szent Imrének és kitartást nekik a sportszerű játékhoz.

Riczi Egon: - Az esélyes hazaiak fél gőzzel játszva fölényes győzelmet arattak kishitű, enerváltnak tűnő csapatunk felett. A hátralévő hat fordulóban mindenkinek nagyon össze kellene kapnia magát, hogy ne a pofozógép szerepét töltsük be.Ide írhatsz...

Nógrádifutball.hu - a forduló további eredményei, edzői nyilatkozatai az alábbi linken elérhetőek:

MLSZ adatbank - mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető:

U-19 Szügy SE - Szent Imre DSE 5-1 (3-1)

MLSZ adatbank - U-19 mérkőzésünk jegyzőkönyve az alábbi linkre kattintva elérhető: